Welcome atBERG!

 

In hartje Sneek vind je onze prachtige woonwinkel met de meest mooie en betaalbare meubelen, woonaccessoires en lifestyle producten. Sinds 2021 verkopen wij vanuit winkel en webshop een variatie aan dit soort producten. Van stoelen tot kussens en van tafels tot wanddoeken. Je vindt het bij ons.

Enkele populaire producten in ons assortiment zijn:

Ecofurn stoelen, tafeltjes en hoofdkussens. Ecofurn is een Fins merk wat ecologische, houten producten vervaardigt geïnspireerd door de prachtige Finse natuur. Dit hout komt strikt uit Scandinavische gebieden en is FSC gecertificeerd. Geen beschermd regenwoud heeft geleden onder de productie van deze meubelen! Naast hout wordt er ook hennep touw gebruikt voor de productie. Allemaal duurzaam en maatschappelijk verantwoord. De stoelen worden ook geleverd als flatpack wat de transportkosten en belasting op het milieu enorm reduceert. Het monteren van de stoelen is vervolgens een fluitje van een cent. Wij importeren deze producten zelf vanuit Finland en kunnen ze hierdoor voor een bijzonder scherpe prijs aanbieden.

In de categorie “Wollig!” zult u allerlei schapenvachten vinden of “bontjes” zoals ze in de volksmond wel eens genoemd worden. Deze zachte bontjes of schapenvachten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn te gebruiken voor op de vloer of meubilair.

Verder bieden wij producten aan van populaire merken in de wereld van woonaccessoires en lifestyle. Denk hierbij aan de Nederlandse merken Eleonora en ByBoo, want voor mooie meubelen hoef je niet altijd over de grens te zoeken. Hoe dichter bij huis betekent ook meer CO2 neutraal en dat willen we allemaal. Op dit moment worden bijna al onze producten in Europa geproduceerd en wij streven naar 100%.

Al deze producten en meer zijn naast in onze webshop ook beschikbaar in onze woonwinkel aan het Grootzand 35 in Sneek. De winkel is makkelijk te bereiken op 10 minuten loopafstand van het treinstation en er is ook voldoende parkeergelegenheid. Op 3 minuten loopafstand bevinden zich gratis parkeerplaatsen op het Boschplein.

Of je nu op zoek bent naar meubelen, woonaccessoires of een leuk cadeau voor een vriend of familielid; Bij ons zul je het vinden.

Team atBERG staat voor je klaar, ook via de mail. Voor vragen of informatie neem contact met ons op en wij komen snel bij u terug.

Welcome atBERG!