Welcome ATBERG / HUYZE15!

 

Inge: Ik heb altijd al een passie voor mooie interieurs gehad. Thuis houd ik het graag rustig met een basis van natuurlijke, duurzame materialen. Een paar exclusieve accessoires geven daarbij een gevoel van luxe en een bijzondere sfeer.

 

Een aantal jaren geleden kwamen wij in contact met AUSKIN, een leverancier van hoogwaardige Nieuw-Zeelandse schapenvachten. Een product dat je moet voelen. Wij waren zo onder de indruk van de kwaliteit dat wij het agentschap op ons namen voor Nederland en België en zelf direct een flinke voorraad afnamen. Ons enthousiasme werd gedeeld want de voorraad was in no-time uitverkocht en de BtoB verkoop was  booming. We kochten een nieuwe voorraad en breidden ons assortiment uit met Ecofurn, een exclusieve serie ecologische tuinmeubelen. Ook dat bleek een succes! 

Sindsdien hebben we niet stil gezeten. 

Ons assortiment bestaat inmiddels naast vachten en EcoChairs vooral ook uit woonaccessoires. Momenteel hebben we units bij bijna alle Loods 5 vestigingen en is onze winkel 'HUYZE15' 11 juli 2021 geopend aan de Nauwe Noorderhorne in Sneek.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan onze webshop. Nieuw foto's zijn in de maak en zullen z.s.m. worden toegevoegd, zodat de shop weer een mooie smoel krijgt. We zijn ons er helaas van bewust dat dat meer tijd vergt dan gedacht en derhalve de shop er momenteel niet op en top bij ligt. Hiervoor onze excuses. Wel kunt u gewoon bij ons blijven bestellen! De webshop werkt wel!

Welcome atBERG/ HUYZE15

Henk en Inge