Over ons

 

Inge: Ik heb altijd al een passie voor mooie interieurs gehad. Thuis houd ik het graag rustig met een basis van natuurlijke, duurzame materialen. Een paar exclusieve accessoires geven daarbij een gevoel van luxe en een bijzondere sfeer.

 

5 jaar geleden kwamen wij in contact met AUSKIN, een leverancier van hoogwaardige Nieuw-Zeelandse schapenvachten. Een product dat je moet voelen. Wij waren zo onder de indruk van de kwaliteit dat wij het agentschap op ons namen voor Nederland en België en zelf direct een flinke voorraad afnamen. Ons enthousiasme werd gedeeld want de voorraad was in no-time uitverkocht en de BtoB verkoop was  booming. We kochten een nieuwe voorraad en breidden ons assortiment uit met Ecofurn, een exclusieve serie ecologische tuinmeubelen. Ook dat bleek een succes! 

Sindsdien hebben we niet stil gezeten. 

Ons assortiment bestaat inmiddels naast vachten en EcoChairs ook uit woonaccessoires. Momenteel hebben we units bij alle Loods 5 vestigingen verspreid over het land. Steeds vaker kregen we de vraag: Waarom niet gewoon in Friesland? Ja, waarom eigenlijk niet?!

Daarom openen wij onze winkel NORD15 op 11 juli 2020 in Sneek!

Met een flinke verbouwing wordt de voormalige biologische slagerij Tichelaar aan de Nauwe Noorderhorne omgetoverd tot een winkel in woonaccessoires en meer! Er wordt met man en macht gewerkt en ontvangen u graag vanaf 11 juli!

Blijf via onze website en social media op de hoogte!

Welcome atBERG/ NORD15

Henk en Inge