Verzenden & retourneren

 

Retourkosten zijn voor eigen rekening tenzij wij iets verkeerd geleverd hebben.

Bij omruiling wordt het nieuwe artikel gratis verzonden!

 

Retourneren:

1.1 Nadat de klant het door hem/haar bestelde artikel heeft ontvangen, heeft de klant de bevoegdheid om binnen acht (8) dagen na de ontvangst van dit artikel, de onderliggende overeenkomst met atBERG te ontbinden. De klant hoeft hiervoor geen reden op te geven.
1.2 Indien de klant de overeenkomst ingevolge artikel 1.1 van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de klant het artikel in de juiste en ongeschonden verpakking, na overleg met atBERG per mail ([email protected]), terug te sturen. De klant dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.
1.3 atBERG vergoed de van de klant ontvangen betalingen uiterlijk binnen zeven (7) dagen na ontvangst van de retournering.
atBERG behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de klant (anders dan die van atBERG of de leverancier van het artikel) is beschadigd.
1.4 Artikel 1.1 is niet van toepassing op:
• Producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de koper
• Duidelijk persoonlijk van aard zijn
• Door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
1.5 atBERG is niet verantwoordelijk voor prijswijzigingen. SALE artikelen mogen niet worden geretourneerd.